آلودگی هوا و بیماری کرونا این روزها شرایط سختی را برای همه افراد جهان ایجاد کرده است و بد نیست برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس نکات بهداشتی زیادی را رعایت کنیم. غذا برای کروناییها از آن جهت اهمیت دارد که تغذیه در دوران نقاهت کرونا به تسریع بهبودی و کاهش علائم این بیماری کمک میکند و برعکس برخی از مواد غذایی ممکن است سبب وخیم شدن حال بیماران شوند. با مجله دلتا همراه باشید.
تغذیه در دوران نقاهت کرونا
در دوران نقاهت کرونا نیز باید همچون مقابله با هر ویروس دیگری میزان زیادی مایعات مصرف کنید. به همین منظور چند نوع از مایعات مقوی را به شما معرفی میکنیم.
روزانه ۳۰۰ سیسی از این نوشیدنیها به عنوان میانوعده یا بعد از وعده اصلی غذا مصرف کنید.
روش تهیه ۳۰۰ سیسی محلول شیر بادام
هفت عدد بادام درختی پوست گرفته همراه با یک قاشق غذاخوری عسل و با افزایش آب تا ۳۰۰ سیسی در مخلوطکن میکس کنید.
روش تهیه ۳۰۰ سیسی محلول تخممرغ
یک زرده و دو عدد سفیده تخممرغ آبپز + شیر کامل (جهت بیماران تنفسی (۱ لیتر+ مغز) از انواع مغزها میتوانید استفاده کنید) آسیابشده ۲ قاشق غذاخوری + عسل ۱ قاشق غذاخوری + عصاره مالت ۱ قاشق غذاخوری
مایعات مناسب برای کرونا
اگر مصرف آب خالی در طول روز برای شما دشوار است، میتوانید میوههای یخزده همچون خیار و مرکبات و یا عرقهای گیاهی همچون عرق نعناع و گلاب را به آب خود اضافه نمایید. سعی کنید چای تیره، قهوه فوری، نوشیدنی انرژیزا و کافئین مصرف نکنید.
غذا برای کروناییها
یکی از انواع مفید غذا برای مریض کرونایی تهیه نمودن سوپ مقوی برای کرونا است. چنانچه میخواهید یک سوپ مقوی برای کرونا داشته باشید، بهتر است از آب گوشت و مرغ استفاده نمایید و سبزیجات متنوعی در تهیه آن به کار ببرید.
غذاهای نرم
غذاهایی مانند شیربرنج، حلیم، مسقطی، فرنی، پنیر، شلهزرد، ژله، شیر، چای و عسل، عدسی، انواع سوپها و… در این دوران مفید هستند.
- سوپهایی مانند سوپ مرغ ایتالیایی، سوپ جو پرک و غیره.
- سوپ صافشده یا آب گوشت بدون چربی + آبمیوههای طبیعی + ژله (اسیدی و ترش نباشد)
- غذاهای پر پروتئین + ماست پروبیوتیک
- سوپ سبزیجات و مرغ + روغن زیتون + ماست پروبیوتیک / دوغ
میوههای مفید برای کروناییها
بهترین راه استفاده از میوههایی هستند که دارای میزان بیشتری ویتامین C و آب هستند؛ مثلا میوههایی همچون پرتقال، نارنگی، لیمو شیرین، لیمو ترش، کیوی، آناناس و همچنین سبزیجات مقوی همچون فلفلدلمهای، انواع کلم، جعفری و آویشن حاوی میزان بالایی ویتامین C بوده و برای پیشگیری و تسریع بهبود افراد کرونایی بسیار مفید است.
ناهار و شام
غذاهای نرم
کته نرم، پوره مرغ یا بوقلمون یا گوشت، سیبزمینی آبپز یا پوره سیبزمینی، آب گوشت یا آب مرغ کمچربی، هویج پخته یا کدو حلوایی پخته، سوپ پر پروتئین، پوره سبزیجات، پوره مرغ یا گوشت، حلیم، نان تست دورگیریشده، خوراک لوبیا چیتی با گوشت یا مرغ چرخشده، خوراک عدسی با گوشت یا مرغ چرخشده.
ویتامینها
موادغذایی مانند هویج، کدو حلوایی، سبزیهای سبز تیره (اسفناج، برگ چغندر و برگهای تیره و برگ کاهو) از منابع خوب ویتامین A هستند که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنند.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه حلوا مسقطی ، مخصوص لاریها را بخوانید.
- شنبه ۱۳ آذر ۰۰ ۱۵:۲۹
- ۴۴۹ بازديد
- ۰ ۰
- ۱ نظر
بهترین زمان سفر به رومانی
رومانی کشوری ۴ فصل و دارای آبوهوای آن از نوع معتدل قارهای است؛ به این معنی که در این کشور تابستانها بسیار گرم و زمستانها طولانی و سرد هستند. طبیعتا حد وسط گرما و سرما نیز بهار و پاییز است. در فصل تابستان در پایتخت کشور رومانی متوسط دما به ۲۹ درجه سانتیگراد و در قسمتهای جنوبی این کشور به ۳۰ تا ۳۵ درجه سانتیگراد میرسد. بهترین زمان سفر به این کشور بهار و پاییز است.